NOI ÎȚI ADUCEM REZULTATELE DE MÂINE, AZI.

Oferim creatoarelor de conținut servicii complete de Management și Marketing

Servicii

BENEFICII

De ce modelele de succes au nevoie de o Agenție de Marketing și Management?

Îți oferim un sprijin semnificativ, astfel încât să îți poți atinge obiectivele și visele mai repede.

Câștigi bani 24/7

Cu noi poți câștiga bani 24/7 fără să fii activă pe conturile tale de socializare tot timpul. Nu mai trebuie să îți verifici contul la fiecare 5 minute, te poți relaxa și urmări banii care vin în mod continuu.

Discreție

Echipa noastră este instruită privind practicile de confidențialitate pentru a te proteja cel mai bine. Prin urmare, ne asigurăm că toate datele și informațiile tale sunt în siguranță. 

Dezvoltare

Indiferent de unde vii sau de cât succes ai parte deja, te putem ajuta întotdeauna să devii mai de succes și să-ți găsești nișa perfectă.

Venituri crescute

Viziunea și scopul nostru principal se îndreaptă constant către creșterea veniturilor tale în mai multe moduri. 

Datorită experienței dobândite, știm exact ce contează și cum să administrăm această afacere. Noi suntem aici să te ajutăm să întelegi perfect această industie prin a-ți arăta exact ce trebuie să faci pentru a te perfecționa. 

Te sprijinim în crearea de conținut, îți oferim o creștere substanțială, vizibilitate online pentru consumatorii de content dedicat și o popularitate constantă pentru tine și creativitatea ta.
 
Noi îți aducem rezultatele de mâine, AZI.

Oferim creatoarelor de conținut servicii complete..

un proces rafinat de înscriere, instrumente și aplicații, o întreagă echipă care monitorizeaza pagina ta timp 24/7, integrând tot ceea ce duce la o pagină cu cele mai multe câștiguri, cu fani loiali și susținători!

Crearea identității online

Identitatea ta online este esențială pentru succesul tău pe site-urile de fani precum OnlyFans.

Fără o prezență puternică online, cum vor ști oamenii că se pot abona la mai mult conținut? Acesta este motivul pentru care ne concentrăm atât de mult asupra identității tale.

Dezvoltăm un plan de acțiune pentru a-ți câștiga mai mulți fani și dezvoltăm un brand care te va ajuta să ai succes pe canalele de social media.  

Managementul rețelelor de socializare

Noi îți gestionăm canalele de socializare cu un singur scop: #creștere! Cu cât poți obține mai multă influență online, cu atât poți atrage mai mulți oameni pe rețelele sociale cu abonament plătit.

Vedem canalele de social media ca surse de venit pentru tine. Știm cum să le construim, să îți câștigăm fanii și să îți promovăm prezența.

Dezvoltarea vizibilității online

În centrul agenției noastre se află capacitatea de a vă promova paginile de social media și conturile de videochat.

Multe creatoare nu știu de unde să înceapă. Cum găsești potențiali abonați? Cum câștigă unele fete atât de mult pe aceste site-uri, în timp ce altele se chinuie chiar să-și obțină primul abonat?

Modelele trebuie să-și facă cunoscut numele, iar noi te putem ajuta să faci asta. 

Configurarea rețelelor de socializare și a conturilor de videochat

Dacă ești un model care intră pentru prima dată în această lume a marketingului pe site-uri pentru fani, vei simți nevoia de asistență pentru a-ți configura pagina și pentru a maximiza eficiența acesteia.

Dacă ești un creator consacrat, este posibil să ai o pagină care nu îți generează niciun venit sau atenție și ai nevoie să fie configurată corespunzător pentru a fi pe primele pagini.

Noi putem face ajustările necesare pentru a ajuta paginile tale să aibă succes pe platforme. 

Dezvoltarea conturilor de videochat pentru a ajunge pe prima pagină

Diferența între un model standard și unul de success o facem noi, echipa din spate care te sprijină în comunicarea și interacțiunea cu membrii în timp real.

Fiecare model are câte un admin dedicat și experimentat care are know-how-ul din perspectiva modelului și știe dorințele consumatorilor.

Adminul se ocupă de activitatea ta în timp ce tu esti online, interacționează cu membrii, totodată, el actualizează profilul tău, setează anumite targeturi de încasare pe zi și este moderator în timpul petrecut online de tine. 

Audituri ale site-ului și ale paginilor de Social Media

Oferim Audituri pentru prezența ta online: paginile tale, canalele de Social Media și conturile de Videochat pentru a identifica motivele pentru care conturile tale nu generează tipul de acțiune sau profiturile pe care le dorești.

Abonează-te la Newsletter

    Top
    Devino
    acum model!
    Devino acum model de Videochat și OnlyFans la SMMA. Te vei simți ca un influncer, iar lipsa banilor va rămâne o amintire neplăcută din trecut. În sfârșit nu va mai trebui să visezi la casă, mașină, vacanțe, ci le vei transforma în realitate.

    ADRESĂ DE EMAIL
    contact@smma.ro

    SOCIAL MEDIA